Monday, September 26, 2011

love quotes #4


"cinta tidak selalunya manis"

kumpulan Love Quotes merahitujambu
  1. Love Quotes #1
  2. Love Quotes #2
  3. Love Quotes #3

**jika nak tahu keputusan kek paling merahitujambu suka sila klik SINI





35 comments:

  1. quote baru..

    "cinta itu 3 rasa"

    masam,
    masin,
    manis..

    hahaha

    ReplyDelete
  2. bercinta tengok doodle cik merah...geram...comel...

    ReplyDelete
  3. Quote Aku..

    CINTA ITU IBARAT AISKRIM, CAIR BILA KENA PANASSSSSSSSSSSSSS..

    Hahaha..

    Entry Terbaru : Atikah Dan Atirah Norddin (Twinnies)

    ReplyDelete
  4. CINTA ITU PLASTIK AISKRIM

    *Dibuang merata-rata* Hahaha..

    ReplyDelete
  5. kadang2 manis, kadang2 pahit.. hee

    ReplyDelete
  6. cinta tu bukan selalu manis tapi yang manis tetap ada.:)

    ReplyDelete
  7. Cantiknya doodle ni ..umi suke tengok and ade makne tersendiri disebalik warna

    ReplyDelete
  8. pergh..ada lisa surihani bg komen la.hahaha..cinta mcm batang aiskrim.ble aiskrim abes,btg dijilat,lalu dipatahkn.then buang~

    ReplyDelete
  9. Cinta mmng xslalu indah. Kena bsedia baik bruk =)

    ReplyDelete
  10. ehhh...nak eskem tu skit...hehe

    'Cinta macammacam rasa'

    hihi

    ReplyDelete
  11. Segala macam rasa cinta ini sebenarnya...

    Bergantung pada perjalanan hidup masing-masing.. Apa yang kita tempuhi..

    ReplyDelete
  12. comel je, cinta tidak selalunya manis.. hehe :)

    ReplyDelete
  13. cinta?hehhee..jangan ibaratkan hanya dengan kemanisan dia..weeeeee

    ReplyDelete
  14. cinta itu kalau dah manis mcm tlebih gula, kalau pahit, mcm dah abih gula hihi

    ReplyDelete
  15. Ninie suka aiskrim...saya suka..saya suka..hehe.

    Ni surprise link utk Merah Itu Jambu..hihi. Harap Merah suka ye!!!

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/5-caricatures-for-merah-itu-jambu.html

    ReplyDelete
  16. wahhh comelnya..boleh curi tak ni?hehe

    sorry lambat jenguk awk dear..tgh ada mslh blog huhu

    ReplyDelete
  17. cinta umpama aiskrim, lama2 akan cair jua..huhuhu

    ReplyDelete
  18. macam mana awak buat doodle tu? cantik. would you mind if i eat it? haha ^^,

    ReplyDelete
  19. ala comeinya doodle. hehe
    kalau selalu manis kena penyakit kencing manis pulak!
    hoho

    ReplyDelete
  20. tapi kadang-kadang CINTA itu sweet gila kan? hehe



    cik ana.

    ReplyDelete
  21. aiskrim walaupun masam tetap sedap.cinta?manis bila jumpa orang yang betul

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. tak ada quote. cuma sgt teruja melihat doodles. huhuu...

    ReplyDelete
  24. doodle ini siyes comel sgt! =D

    ReplyDelete