Friday, September 9, 2011

tak sabar nak makan kek

mulai tak sabar nak tengok hasil kek yang korang buat untuk aku..aku dah pon pergi terjah kek-kek yang korang buat untuk aku...hasil memuaskan..masing-masing tunjuk bakat terpendam..jangan mengalah sebelum mencubakan???tak sangka korang berseni jugak...


sesiapa nak join boleh tekan Sini...hadiah tidaklah menarik..tapi birthday aku datang setahun sekali..apa salahnya kalau korang buat kek untuk aku..otai-otai yang biasa buat doodle pon join..memang tak nafiikan cantik..tapi aku tak kata siapa paling kreatif menang..aku kata kek yang paling aku suka akan dapat hadiah...korang kena pandai bodek aku..^_^...yang dah hasilkan kek untuk aku..diorang pandai buat kek dan pandai berkata-kata...kek diorang tak jual dekat mana-mana kedai..design sendiri...korang taknak cuba???


**doodle aku buat menandakan aku tak sabar nak makan kek yang di hasilkan oleh titik peluh korang sendiri...sebab bukan mudah nak buat kek ...^_*..tergetar-getar tangan tu nak lukis...
sesiapa nak join "saya nak buat kek untuk merahitujambu" klik SINI


**baru dua hari segmen ini di buka tapi menarik perhatian..kek yang korang bagi adalah hadiah istimewa yang aku terima...aku simpan lukisan korang dalam hardisk pink aku..^_*

**kalau korang nak tahu birthday aku masa tarikh tutup tu...jadi korang kena buat kek sempena birthday aku yang ke 18**itu tipu...kalau nak tahu tunggu hari itu menjelang...=_=


cerita doodle :
suka dengan doodle merahitujambu???berminat membuat tempahan doodle merahitujambu??sila ke link SINI atau pon ke menu bar lain-lain


cerita selalu
**jom laa jengah tripleashop ...




18 comments:

  1. wahhh dorang smue teror2 buat dudel la..ala cik ana punye konfem xleh lawan drg punye :(
    tp xpela,hepy besday in advance utk MIJ! hehe

    ReplyDelete
  2. memang cantik sangat2 la diorg lukis! mantop!

    ReplyDelete
  3. memang mantop la kek diorang! insyaAllah sy akan menyusul sebelum hari menyusul pergi..hee

    ReplyDelete
  4. nak join jugak.sebab saya memang suka buat kek.tapi tak tahulah menarik minat awak ke tak.hehe

    ReplyDelete
  5. kenapa xda kek sy dlm senarai T___T

    nk nangis uwaaaaa :(

    ReplyDelete
  6. Cantik la doodle kek yang u buat.
    Kagum!

    I tak reti la buat doodle2 ni
    huuuu

    ReplyDelete
  7. baru ada masa on9. tengok jugak aritu kat blog sape entah. dye buat join kontest ni.


    all the best untuk semua peserta!


    :)

    ReplyDelete
  8. ee malu nye..phat nye x rupe cake pun kan hehehe

    ReplyDelete
  9. tuan rumah, iqaa pandai buat kek yang real. klau nak iqaa bole jek buat kek yg real. tp kek doodle tak pandia ngeee ;DD

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. huk huk~ cantik sgt dodel awk kan. emm, sy nak wat kek dodel pun xpndai. klu kek betul bole la.. nak? :P

    ReplyDelete
  12. aiyoyo.
    kek batik jela saya reti buat. hehe

    ReplyDelete
  13. hihi...

    baru nak gie kedai, beli tepung, gula n telur..

    ^___^

    ReplyDelete
  14. ak x pandai wat la jambu..tapi klu wat kek coklat,aku penah wt dulu sekali tym study obesi..hehe

    ReplyDelete
  15. heee...yath nak cupcake kat atas tuh!!!cam sedap...hehe..comellll la:)

    ReplyDelete
  16. cantik kek yag cik mij lukes~~^^

    ReplyDelete
  17. makan tau kek gelugoq..
    special tue.. haha

    ReplyDelete