Tuesday, September 6, 2011

TEMPAHAN DI BUKA!!

korang suka doodle merahitujambu??jika berminat sila la membuat tempahan..

doodle tunggal 
  • RM 10 
  • satu item tambahan dikira percuma
  • jika mahu tambah item akan dikenakan pembayaran RM2
contoh :

doodle pasangan
  • RM15
  • satu item tambahan dikira percuma
  • jika mahu tambah item akan dikenakan pembayaran RM2
contoh :
 doodle keluarga :
  • RM20
  • bergantung pada berapa ahli keluarga..jika lebih dari 3 orang akan di kenakan pembayaran setiap seorang RM3
contoh :


doodle header :
  • RM25
  • sila beri penjelasan apa yang ingin di tuliskan di header
  • dan jenis doodle apa yang di ingini
contoh : dalam proses

perhatian!!!..sila baca dengan jelas syarat-syarat di bawah


syarat tempahan :
  1. sila email ke teddy_bie87@yahoo.com
  2. jika boleh sertakan gambar (aku akan buat semirip mungkin)
  3. boleh jika mahu serahkan bulat-bulat kepada aku
  4. segala pembayaran di akaun bank
  5. selepas membuat pembayaran, tempahan anda akan di emailkan kepada anda..
  6. jika berminat silalah buat tempahan secepat mungkin ^_^
pembayaraan dapat di buat melalui transaksi online atau transaksi GIRO..nombor akaun akan di beri melalui email..

**insyaALLAH harga boleh di runding mengikut kesesuaian..



27 comments:

  1. rajin nye cik tirah..wah...dah serius skrg..smoga ramai org tempah doodle kat cik tirah..chaiyok!!

    ReplyDelete
  2. boleh tak nk try satu dulu..
    pastu baru tempah..
    hahahahahahaha!=p

    ReplyDelete
  3. Tuuu diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Bisnes mai dah.. Hehehe..

    Entry Terbaru : Kahwin Itu Best Ke?

    ReplyDelete
  4. wahhhh..xlme lg jd jutawan dodel.hihi

    ReplyDelete
  5. wah tokey dodel skang ek...chaiyok2...camne la muke phat kalo dijadikan dodel kan?

    ReplyDelete
  6. wah..cantik..nice..sume cantik..suke tengok..:)

    ReplyDelete
  7. hehehe...tak pnt..haha..ko thu tak entri tu aku tulis knp??ko klik tak no3 tu siapa??hahaha

    ReplyDelete
  8. woo,

    kau rajin bagus.



    pssst* teruknya g bau benda alah tuu.


    AHAHAHHAHAH

    ReplyDelete
  9. dah buat bisnes doodle. hehe XD

    gudluck!

    ReplyDelete
  10. wow..bisnes dah skrg ! cewahh..gudluck sis =)

    ReplyDelete
  11. bgs nya lah org kreatif ni..
    blh buat duit tu...=)

    ReplyDelete
  12. woahhh dah start bisness...hehe ;)

    ReplyDelete
  13. wah comel2 yer....harap bisnes maju...;)

    * kedai papa mifz 1hb dah bukak dah...tapi papa mifz continue cuti la...;)

    ReplyDelete
  14. bagos2..
    smge sukses ngn bisnes ni..
    =)

    ReplyDelete
  15. pandai akak lukis doodle.. kalau aida lukis doodle sure nampak hampeh. Y.Y

    ReplyDelete
  16. wahh MIJ dah mulekan bisnes!
    keep up d gud work ek :)

    ReplyDelete
  17. wah3....bestnya org pandai lukis doodle neh...lau tangan ila..keras la..ehheh

    ReplyDelete
  18. kreatif nye awk.

    doodle awk dah siap :)
    http://sitihanisahali.blogspot.com/2011/09/tukar-menukaruntuk-merah-itu-jambu.html

    ReplyDelete
  19. tahniah!
    seronoknya dapat berniagasekarang.. semoga berjaya dear :)

    ReplyDelete
  20. moge bisnes maju..sbb u pnye doodle unik... tehee...gud luck ya

    ReplyDelete
  21. kalau sy menang GA birthday, bolehla pilih hadiah doodle family?hehe

    ReplyDelete