Saturday, October 22, 2011

blog header tempahan

ini tempahan dari blog gadis senget..design beliau serahkan dekat aku jadi aku buat seperti di bawah..warna beliau minta merahjambu+kelabu..
ini tempahan dari blog alyn..beliau jugak tidak kisah nak design macam mana..jadi aku buat macam ni..
aku tengok beliau suka warna merahjambu jadi aku buat ikut warna kesesuaian dengan blog beliau...



ini tempahan dari blog hati

beliau siap sertakan gambar...itu memudahkan kerja aku...beliau tempah dua header sekali...header pertama beliau nak doodle meniarap sambil memegang bunga..dan ini hasilnya



header kedua beliau nak doodle naik buaian..buaian itu dililit dengan bunga..dan ini hasilnya..
warna yang di minta warna ungu.



**rajin pergilah terjah blog mereka..banyak tempahan sudah disiapkan...


sesiapa berminat mahu menempah doodle header, promosi masih di buka dengan harga RM10 sahaja..jika berminat sila klik sini.



33 comments:

  1. comel gileeeeeeerr!

    jeles dgn MIJ

    ReplyDelete
  2. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wah banyaknye yang tempah..sume cantik2 n comel ok..

    ReplyDelete
  4. comel..kalau fiza tak terlarat buat byk2.hihi

    ReplyDelete
  5. haiyaaaa... comel2 gile ^_^
    yang penting pink. i like~

    ReplyDelete
  6. wahh! sakan..mkin lama mkin cun2x doddlenyew ^^

    ReplyDelete
  7. kreatifnya u dear...comel gilewwww..eii geram tengok doodle tu semua =)

    ReplyDelete
  8. Comel nye!.Tumpang promo ye. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis bag&tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!

    Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. murah rm10 jer, dpt doodle yg cute miut

    ReplyDelete
  10. warna pink tu cantik..eh,purple pun cantik la

    ReplyDelete
  11. waa..banayk nye tempahan..murah rezeki..hehe..cantik semua..siap ada yang meniarap lagi..suka! :D

    ReplyDelete
  12. wahhh ... murah rezeki, cantik doodle2 tu ... :)

    ReplyDelete
  13. salam singgah. wah cantiknya..

    berkenan saya tengok. kalo nak tempat doodle berapa ye?

    ReplyDelete
  14. comey..tapi gua still syg header gua ni~haha

    ReplyDelete
  15. comel je kan hasil titik peluh jari ko. hihihihihi.suke yang meniarap tu.

    ReplyDelete
  16. my dear,sume dalam entry tu adalah pengalaman yang mendewasakan. cheewwaaahhh..ayat tak bole bla.

    ReplyDelete
  17. hai dear..
    sory bnyk ari da i tggalkan blog.. quite busy lately.. miss u..

    i dah like page facebook u.. cari i nanti k.. (Hani Vie)

    ReplyDelete
  18. memang terbaek + cantik + pinky + comel + adorable!!! =)






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  19. haihhhh
    x tw nak ckp cm mane lagi
    kamu mang berbakat doodle mndoodle ni syg =]

    ReplyDelete
  20. pergh, cantik giler ! sukanyer.. :)

    ReplyDelete
  21. salam.. cantik.. tertarik dengan kreatifan awk dalam mendoodle. blog yang menarik..

    ReplyDelete