Monday, October 24, 2011

peminat excel

siapa tidak kenal cik exel iaitu cik nurdani..moto blog beliau ialah peminat excel nombor satu negara.sari yang di reka untuk perayaan rabu ini...tidak sabar nak cuti...aku suka tengok hasil beliau..bila beliau melukis doodle menggunakan software exel.. aku rasa beliau ni seperti pereka fesyen pula..nampak sempurna pakaian doodle tu...beliau ada buat entry tentang deepavali.jadi aku sengaja menyuruh beliau membuat sari warna merahjambu..tidak sangka beliau melayan kerenah aku..doodle yang di atas tu model aku yang pakai..=_=

dan yang bawah ni untuk beliau...konon-konon aku dengan beliau dalam suasana suai kenal..=_=..aku pernah buat entry untuk beliau di sini.


**tak kenal maka tak cinta..


33 comments:

  1. weewitt sexy yer doodle india tu . hehe . warh comel2 .

    ReplyDelete
  2. comelnya kita!! saya suka sangat! kalau jumpa depan2 macam tu gak ke?heheh thanks! really appreciate it!

    ReplyDelete
  3. alolo comelnye doodle dia. bygkn sy yg pakai sari.hahah erk?

    ReplyDelete
  4. Vanikem...kejap jer dah nak deepavali ek :)

    ReplyDelete
  5. ahaiii . tak pandai lah nak buat doodle comel macam ni =.="

    ReplyDelete
  6. alololo comelnya doodle dia! hehe

    ReplyDelete
  7. jeles ok bile nengok doodle cun melecun pakai sari tu..

    ReplyDelete
  8. Dari blog pun boleh buat ramai kwn kn? =)

    ReplyDelete
  9. dani mmg ohsem dlm excel..lom sempat berguru lagi ngan dani..thumbs up dani!

    ReplyDelete
  10. tak kenal maka tak cinta,dah kenal jgn sibuk nak bercinta pula..hehee



    follow sini^^

    ReplyDelete
  11. Cis!!! Aku tak cuti pun deepavali.. Gggrrrrrrrrrrrrrrrrr.. Software axel tu ape ke benda plak eh???

    ReplyDelete
  12. tak kenal maka tak cinta...teringat masa kursus, cikgu tu ada cakap, takkan kenal ngan bangla jual kapet, terus nak bercinta pulak.. hehehe

    so dia lagi suker mcm ni, tak kenal maka tak tau la dia sape

    hahahaha

    ReplyDelete
  13. owh sis kite pun tgh try buat doodle guna excel kat ofce ni.rasanya not bad gak guna excel sng nak letak background utk baju ke tudung ke hehhe...

    ReplyDelete
  14. kaloi tak pernah lepas lukis lukis ni hahah

    ReplyDelete
  15. hehehe..sgt sweet doodle pakai sari ni..dani punye doodle memang cun..wanie pun suke..

    ReplyDelete
  16. aduhaiiiii
    cun gile ah doodle sari tu
    hehehee

    ReplyDelete
  17. memang hebat lah korang.. nampaknyer, demam doodle tak habis lagi.. :)

    ReplyDelete
  18. korang dua mmg terel wat doodle.... kalau cik merah jambu lak guna software ape?

    ReplyDelete
  19. macam mane lukis doodle ni. cute sgt

    ReplyDelete
  20. haha..ce cari blogger indian..pastu kasi dia doodle yg sari tu..mesti dia suke..^_^

    ReplyDelete