Tuesday, November 8, 2011

trend air


"cik,bagi perasa yam satu taruk bubble ya"..setiap kali pergi tesco pasti tidak ketinggalan minum air cool blog...sangat lazat...rasa sekali belum tentu nak beli lagi sebab mahal..satu air ni berharga hampir RM3.50....=_=..jadi beli satu kongsi sekeluarga..sekadar merasa boleh la..sekarang ni beraneka pilihan perasanya...dah menjadi trend air sekarang ni..


_______________________________________________________________
main teka-teka semalam semua jawab betul...terima kasih kepada semua..tapi aku hanya boleh bagi seorang saja..iaitu kepada cci...sebab dia orang pertama komen dan terus jawap dengan betul.. doodle tekaan beliau adalah abang stalker...betul!!!

yang ini untuk abang stalker

serupa tak gambar yang asal di doodlekan??ngeri je tengok rupa hijau tu...=_=..
doodle di bawah untuk cci..harap cci suka doodle di bawah..

nak main teka-teka lagi tak???






33 comments:

  1. wah!!!cam x caye jerk...ehehe...tq..tq...ekeke....comey sangat..suke..suke..sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... ^_^

    ReplyDelete
  2. air yg kat ats tu,,,mmg best..da jd peberet cci n anak2..muehehe... ^_^ tambah2 kalo vanilla..pegrhhhh!! ^_^

    ReplyDelete
  3. hehey..asal abg x tahu ni. :)jp nk tny tira.adakah itu dudel tu abg? :D #skema ayat.haha

    ReplyDelete
  4. nak! nak! lepas ni nak pastikan lea menang pulak! hehehe

    ReplyDelete
  5. cool blog ni sedap,ada setengah tempat mahal,ada yang murah.tapi mahal pun beli gak

    ReplyDelete
  6. demam punya fasal sampai terlepas sesi teka meneka.hehe.sila buat lagi

    ReplyDelete
  7. air cool blog tak pernah rasa lagi.

    adakah ianya hanya untuk si blogger.
    haha..

    ReplyDelete
  8. doodle saya mana?

    ok~saya punya takde saiz~haih~

    keh keh~

    ReplyDelete
  9. Bubble tea adalah kegemaran sy! Choc & banana yg terbaek!

    Actually, bubble tea dah lama wujud kat Msia. First sy minum ms umur sy awal 20an dulu (ye, sy dah tua okeh). Jadi, sy tak rs air nie adalah trend masakini. Yg menjadikan ia kemabli popular, mgkn francais Cool Blog itu sendiri!

    ReplyDelete
  10. sesekali merasa cool blog ni memang best...heeee..


    cantik doodle tu... ^_^"

    ReplyDelete
  11. air cool blog memang coll habis. Samalah, kalau pergi tesco mesti akan beli. Tergoda. Dah la design cool blog tu cam comel je kan :D

    ReplyDelete
  12. tak suka bubble bile beli air coolblog tu.hihi rse pelik.:)
    buat la lg teka teki. tak sempat nak komen aritu.

    ReplyDelete
  13. masa dok rawang dulu tesco ni baru nk buat..so x sempat nk merasa sebab dah pindah kuantan

    http://phatthegreat.blogspot.com/2011/11/ww-wordless-wednesday-19.html

    ReplyDelete
  14. air sedap tu..memang selalunyer harge camtu kan..yang sedap mesti mahal..susah nak cari yg sedap dan murah...

    p/s:comel doodle tu

    ReplyDelete
  15. ske buble die... thniah sis cci n abg stalker.. b'tuah dpt dodlle dr MIJ

    ReplyDelete
  16. OWH..SAMA2 DySha.Pink :) abg pun terkesima jgk ni. :P HAHAHA

    tira oi..mn tira ni,x jwpn soalan abg lg. T_T

    ReplyDelete
  17. teringin okeh tgk air bubble tu.. hurmmm..bila nak gi cari ni.. =.='

    anyway, cik merahitujambu pakai ape ye utk wat doodle?? baru nak blaja ni..hukhukhuk

    ReplyDelete
  18. baru lepas minum cool blog tadi. chocolate bubble. heee :D

    ReplyDelete
  19. hah okey jugak tu . menang dapat macaroon amacam ?

    ReplyDelete
  20. arghhhhhh
    cool blog sgt the bessttt!
    hahahaha

    rindunye nak minum
    peh, mang same la..
    comei jek

    ReplyDelete
  21. tau xpe..best kn air coolblog tu..sejuk je tekak bila menelannya..he3

    ReplyDelete
  22. lers...ingtkan abg stalker tu warga blogger....kalau warga blogger mmg kurang kenal lerw...huhuhuhu

    ReplyDelete
  23. abg stalker muke ijau..hehe
    comel je dudel MIJ buat :)




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  24. aku krg bminat ngan air gitu sbb xtau pesal..kekdg terbeli sbb member beli hahaha

    ReplyDelete
  25. nk nk ! nk men teka-tela lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete