Thursday, February 2, 2012

bangga hasil kerja sendiri


banggalah dengan hasil kerja sendiri..tak kisah orang nak cakap apa yang penting kita usaha..=)..

gambar selepas di scan..**sila abaikan teknik melukis..itu nama dia teknik suka-suka dan saja-saja...XD
jom join sengmen menarik..pemenang akan dapat hasil doodle dari aku dah geng-geng WLA..berminat klik sini



38 comments:

  1. comel lah tyra..fiza pun tengah kembali melukis dikertas..hehe

    ReplyDelete
  2. waaaaahhhh! cantek2... comeeyyy

    ReplyDelete
  3. cantiknyaaa^^
    kekalkan keaslian lukis pakai tgn itu penting..hehe

    ReplyDelete
  4. Wah best la kalau tahu lukis-lukis ni. maklum sahaja tangan ini tak berseni, Huhuuh but mmg nice and lawa. :)

    ReplyDelete
  5. hebt la tu dpt lukis cam tu.sy tak reti langsung.hehehe

    ReplyDelete
  6. shommelll lar...
    hiii

    betol 2 sis..
    appreciate urself..
    ur work
    hihi~~
    :D

    ReplyDelete
  7. kalau buat sesuatu dari hasil usaha sendiri mmg puas hati. walau ape un org nak ckp. :)

    ReplyDelete
  8. ok doh lukisan. kalau saya, lagi hancus :)

    ReplyDelete
  9. Akak !! Kenapa cantik sangat hehe n.n

    ReplyDelete
  10. shanteq jugak kat part rambut dia, rasanya kalau haluskan lagi, mesti la nampak cantik

    ReplyDelete
  11. lukis suka suka pun tetap cantik!!! nak join segmen tuh. tunggu~~

    ReplyDelete
  12. lukis suka2 pon cun cmtu!! perhh!!






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  13. terjah ! cantik lukisan 2 :)http://familysenget.blogspot.com/search?updated-max=2012-02-02T02:40:00-08:00&max-results=1
    nie hasil sy lak ^^_

    ReplyDelete
  14. kreatif sunggoh .
    and for sure lawa =)

    ReplyDelete
  15. blh jd pelukis komik ni :) hehe

    ReplyDelete
  16. k fine!! warghhh setiap kali masok sini pasti terpegum.. seni kau wat aku jeless... !!

    ReplyDelete
  17. azzah pun suka lukis kat kertas sbb lebih asli..

    ReplyDelete
  18. L mmg x kreatif.. hehehe

    jom baca kejap=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/sila-baca.html

    ReplyDelete
  19. akak sangat berbakat lah :D . tersangat cantik .

    ReplyDelete
  20. Ape orang nak kata x penting yang...
    Yang penting ape yg awk buat cantik n lawa dimata sy...
    Love u...=))

    ReplyDelete