Tuesday, February 14, 2012

jari


kadang-kadang tidak terlintas di kepala nak lukis di jari..orang yang kreatif je boleh fikir sampai macam tu sekali..XD..

**dulu pernah dengar orang kata jangan tulis apa-apa di tangan nanti banyak hutang betul ke??



33 comments:

  1. hihi..yerke??

    xkot..
    lau dh berhutang,mmglah byk..hihi.

    ReplyDelete
  2. slalu gak lukis kat tangan time xde kertas nak conteng haha

    ReplyDelete
  3. waktu xder keje memg tgn jdik mangsa..hik2.. :)

    ReplyDelete
  4. selalu tulis kira2 kat tangan..

    ReplyDelete
  5. Sama tahi lalat kat jari dgn encik ehem2? hehe
    Awwww....sangat sweet! :)

    ReplyDelete
  6. comey :D . haha yeke ? rasa macam orang yang banyak hutang . haha

    ReplyDelete
  7. Semoga cepat2 naik pelamin.. Dan bahagia hingga anak cucu ^____^

    ReplyDelete
  8. sweet! eh..tak pernah dengar pulak pepatah tu..ngeee~

    ReplyDelete
  9. woaaa.. itu orang tua-tua punya pantan larang..

    ReplyDelete
  10. emm kalau difikirkan logiknya.. apa kaitan tulis di tangan dengan hutang ya ? pantang larang org tua dulu2 mendalam betul kiasannya.. smpai xfaham.. haha =p

    ReplyDelete
  11. such a sweet doodle! =) hutang banyak? xkot =)

    ReplyDelete
  12. Ouh. Masing-masing ada tahi lalat bawah bibir ke?? :)


    By the way, tak penah dengar pulak pasal hutang tu. Tapi saya selalu lukis kot, dan pasal hutang tu, hehehe no komen! PTPTN pun kira hutang kan?? HAHA!

    ReplyDelete
  13. dari dulu sampai sekarang tak reti nak lukis jari. jadi benda lain. haha

    ReplyDelete
  14. ye ker?tak penah dengar pun..heheh

    ReplyDelete
  15. tak suka conteng jari, kotor. ^__^

    ReplyDelete
  16. alololo.. jari sapa yg comel 2... dan paling comel, tahi lalat tu...^^
    dulu suka jer conteng kat tangan...

    ReplyDelete
  17. yaa...kami mempunyai tahi lalat yg sama di bawah bibir...ok kan?
    hehehe love u syg...=P

    ReplyDelete
  18. zaman sek dulu selalu jgk tulis2 kt jari..
    x penah denga plak ape org kate tu..hehe

    ReplyDelete
  19. xpenah dengar camtu..tapi sungguh comel jari tu..hehe

    ReplyDelete
  20. tidaklah pernah pula hamab dengar pantang larang tu

    ReplyDelete
  21. jap nak ukur jari..eh sama la..jari kite tu.hahaha

    ReplyDelete
  22. x pernah plak dgr kata2 camtu...

    ReplyDelete
  23. Apsal comel sangat lukisan tu? hehe


    Ada juga tahi lalat bawah bibir tapi belah kanan. Mesti kalian pun mulut peramaaah kan.. ;D

    ReplyDelete
  24. *Sorry selalu taip komen berbunyi "Apsal comel sangat lukisan tu?" sebab memang betul semua tu comel. hehe

    ReplyDelete
  25. nak kata comel jugak..errr sebab mmg comel!!! gerammmmm! hehe



    xyah conteng2 kat jari pon zmn skg ni mmg konfem utang byk gak..utang PTPTN dah tentu2 la kot..hehe






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  26. hutang.. iyer laa kot.. hutang dengan bank nak bayo ghumah, kereta... koh koh koh

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete