Thursday, February 16, 2012

kucing tangan


 kucing punya pasal kita leh gaduh dgn jiran kita..sebab kucing punya tahi baunya sangat kuat dan buang merata-rata jika tidak di ajar..serius aku suka kucing..tapi tak boleh nak bela..dah banyak sangat dekat rumah tu haiwan berbulu aku bela..banyak ke?ada la dua ekor sugar glider dan bakal bertambah..hamster tiga ekor..banyak kan??

ada orang tanya tempahan masih di buka ke??sentiasa buka..berminat sila email ke teddy_bie87@yahoo.com




24 comments:

  1. Sihatnya kucing.Snang hati siap bleh ingt2 chenta lg ye

    ReplyDelete
  2. sama dengan akak..suka kucing tapi malas nak mencuci beraknya kencing nya.jadi tak payah la bela.lagipun umah ada kanak2..rasa tak sesuai nak bela binatang yang mudah tercabut bulu nih..:)

    ReplyDelete
  3. kalau dijaga dengan betul..sure tak susahkan jiran jiran kan..wah..bertambah haiwan belaan tyra..tahniah!

    ReplyDelete
  4. kucing betina asyik pikir cinta yg jantan plak tau makan jer haha

    ReplyDelete
  5. bila berak,terus aje basuh..takde mslh =)

    ReplyDelete
  6. saya pon sukaaaaa pussiket gak..tapi mak tak kasi bela...wuwuwu...T^T

    ReplyDelete
  7. ada bnyk gak bela haiwan berbulu. tp kucing je laa.. hihi..

    ReplyDelete
  8. Saya bukan tak suka kucing, tapi takut dan alergik. Tengok je boleh :3

    ReplyDelete
  9. ada pemadam tak?


    ahh! rasa nak sagat lukisan kucing tu sampai comot.. sebab comel sangat~

    ReplyDelete
  10. suka kucing tp xberminat untuk bela.. mak pun xsuka... tp kalau ada kucing liar datang uma kitaorg tetap bagi makan.. bgus bela kucing bleh tgkap tikus n cicak

    ReplyDelete
  11. Kucing comel..sy pn ske jgak.. =)

    ReplyDelete
  12. kucing teringin makan ayam tu..tuan tak bagi makan ye? heee =)

    ReplyDelete
  13. Dah berapa kali terpaksa cuci najis kucing yang dibuang merata. Kejam tuan yang buang kucing tu ke area rumah saya. Mentang2 la sunyi. Mak pulak penggeli kucing.

    ReplyDelete
  14. alahai! comelnyeeeee katon meowww tu:)suka tgk:)
    pelangi suka meowww.meow manje sangat.tp tula,masalah dia berak merata2,tak ke kesian jiran plak duk hidu najis dia..eheee

    ReplyDelete
  15. yep!! tang berak merata tu mmg tak tahan... baunya mmg menusuk kalbu.....

    kehkehkehkeh

    ReplyDelete
  16. andai kucing yang tahu peraturan...mana tempat mkn..tmpt buang air n sme2..xpela..lagipon kucing sgt comel =)

    ReplyDelete
  17. sape ade kucing .. bak seko... ngeh~

    ReplyDelete
  18. mak gua tak bagi bela kucing sebab berak merata~wuuu =.=

    ReplyDelete
  19. kitew ok je dgn kucing tp x suke bela...and tak suke bile die dok bergesel-gesel bdn die kat kaki.. abeh melekat bulu2an die.. ahah! 1 lagi bab TAIK die pon 1 hal gak.. mmg buat org bengang je..grrr~





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  20. eee.jeles betul aku kat org pandai lukis ni.

    ReplyDelete
  21. Pandainya akak lukis kucing tu . Comel <3

    ReplyDelete