Friday, March 23, 2012

burger kaw-kaw




kata ain "pergi beratur pukul 7 petang..pukul 9 malam baru dapat no 66 dapat burger pukul 10.45"..sanggup??

pernah dengar tetang burger kaw-kaw??aku yang ketinggalan bab makan..mungkin sebab aku tidak selalu melihat TV..jika nak tahu tentang isu semasa biasanya aku baca di blog/facebook/surat kabar...biasanya orang ramai tahu di jalan-jalan cari makan..

baru sekejap tadi aku borak-borak dengan kawan nak pergi makan burger kaw-kaw..ingat mudah nak makan burger ni??nak makan burger semata-mata tapi kena beratur panjang dan berejam-rejam menunggu.. fuhhhh..aku pernah baca entry cik epal tentang burger kaw-kaw ni..aku ingat biasa je..rupanya ramai peminat burger ini....ramai yang kata rasa macam Carls junior/TGI jumaat..siapa pernah makan burger kaw-kaw?




**meleleh air liur aku..rasa nak makan tapi tak sanggup nak beratur..=_="
jangan lupa like sini


27 comments:

  1. opfft.....tetibe rase lapar tgh2 malam ni..hukhuk...cantik doodle akak lukis tu..hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha.. sama la kite.. nk mkn tp nk beratur tu yg paaaalingggg mls skali.. huuu

    ReplyDelete
  3. dr pukul 7-10??? err... Maghrib? ke wat strategi bergilir2 beratur? haha
    first time dgr.. dasat...
    saya paling malas beratur dan menunggu. kalau nmpak orng ramai je terus blah, kecuali ada urusan yg tersangat2 penting :)

    ReplyDelete
  4. hahaha... memang tak snggup nak beratur jgk. baca kat blog sharinginfoz pasal burger ni.

    ReplyDelete
  5. perghh.. nk dpt no je dh dua jam.. masuk angin dlu la perut tu smntra nk dpt ngap burger tuh

    ReplyDelete
  6. xsnggup woo nk tgu hnye kerana seketol bege..
    hhahaha

    ReplyDelete
  7. ya ampun, tingginyaaaaaaaaa!!! beli satu pastu share satu family. hahaha

    ReplyDelete
  8. Terus rasa lapar~~
    heee buat burger sendiri la..
    lamanya nk menunggu tu..
    buat sendiri da byk dapat kot~ :)

    ReplyDelete
  9. mak aih! lamanya kena beratur. x snggup eden!

    ReplyDelete
  10. Kalau teringin makan sanggup jugak beratur berapa lama..kang kempunan pulak..hehe..mmg kaw kenyang makan burger kaw kaw ni..

    ReplyDelete
  11. Fuhh besarnya. macam mana nak makan ni ? ya allah cam sedap je :D

    ReplyDelete
  12. mkn sekali ... kenyang seminggu...
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  13. patut la kena lama tunggu..beso ropenya..

    ReplyDelete
  14. kalau aida pon tak sanggup nak tunggu. hahaha. lama giler kot? -..-

    ReplyDelete
  15. benar-benar menguji kesabaran tuh...huhu

    ReplyDelete
  16. pergghhh3.... mmg kawwww2 punye..
    hahaha.. x larat nk abeskan tu ... hoho

    ReplyDelete
  17. pergh..mau boyot perut mkn berger cmtu..

    ReplyDelete
  18. lepas makan burger ni mmg seminggu kekenyangan...haha

    ReplyDelete
  19. huhu xpnrh lg try ni.. nmpk mcm sedap, tp kalau nak mkn buger yg tggi melangit tu kene share beramai2 la jwbnye kan tirah.. sorg mau pengsan, xleh abis.. hehe

    ReplyDelete
  20. todia! kaw-kaw gile saiz gurger tu! nak tggu nk dpt sebijik dia pon kaw-kaw lama gak ea?? perhhhhh! =P





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  21. nak dpt burger ni mmg kena brator at least, 2 jam..sejam tggu amek order then sejam lagi tggu siap masak..smpaikan org yg naek moto tepi jln tu bleh sound "Nak pegi mengundi ke?"..hahaha..brator x henget punye pjg..tp sye xyah brator, sebab kenal kak farah kat situ (anak tauke burger tu) just oder kat dia je..hehe..pukul 9.30pm diorg dah tutup order..tp brator tetap pjg jgk..sebab ade yg dtg dr ipoh tau..dahsyat la..huhu..tp biasa-biasa je rasenye..burger rawang lg sedap..

    ReplyDelete
  22. penah dgr pasal beger ni.tapi kalo nk tgu berejam.hmm mkn mcd jelah.hehehe

    ReplyDelete
  23. biar betul burger tuh tinggi sampai macam tu...xterhabis sekampung makan tuh...tapi teringin juga...rela jew beratur...gilir2 ngan member...heeheehee...

    ReplyDelete
  24. aku dah banyak kali lalu tapi tak sanggup nak tunggu. semlm tgk status FB Burger kaw kaw ni ada customer stg kul 5. lagi dua jamm setengah baru bukak kedai. dan dia dapat no.1.

    selalu aku tgk barisan sepanjang 200 meter dari kedai. fuuhh..

    ReplyDelete
  25. Huhhh.. Ada tengok kat jalan2 cari makan.. Hahaha.. Kalo dah beratur panjang, tak payah r.. Aku pun tak sanggup kot..

    ReplyDelete