Sunday, March 25, 2012

warna warni


kredit gambar di tumblr


cantikkan warna-warni M&M tu..kadang-kadang berangan nak hantaran warna warni macam ni macam tu..nasib la ada ibu yang memahami melayan kerenah anak dia ni..berangan je dulu tak salah pon..=_="



mata percuma pada sesiapa yang tidak mahir membuat mata doodle..=).. jika siapa nak tukar warna mata di Photoshop ctrl U..tukar ikut warna kesukaan anda..
**jangan lupa like sini



33 comments:

  1. sayang nak makan yang warna PINK tu..^_^

    ReplyDelete
  2. kan best kalau m&m tu beso cam tu..makan tak abis..

    ReplyDelete
  3. Donut M&M? Napa tak pernah jumpa pun? Mau mau mau...

    ReplyDelete
  4. m&m yummy. kalau miza , miza suka nyonyot gula2 tuh . xthu kenapa. hahaha dalam xmakan :D

    ReplyDelete
  5. erm..jadi lagi terasa nak makan sebab ade katun comel2 ni...=)

    ReplyDelete
  6. cair di mulut tidak di tangan..hehe
    wahhh nti buatla hantaran wrne-wrni camtu MIJ..hehe

    mata dudel free!! =P






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  7. Lama x mkn tu. Slalu beli nips je, murah skit. Hahaha

    ReplyDelete
  8. sy amik mata 2 yee..hehe..sy mmg x reti lukis mata..tq..hehe

    ReplyDelete
  9. fuhh bg mata percuma lagi..
    nice!

    ReplyDelete
  10. hantaran kalerful..cantik tuuu..kehkeh....baju pengantin pun kene warne warni..hehe

    ReplyDelete
  11. #tgh membayangkan hantaran warna warni .

    ReplyDelete
  12. wah....mana nak cri mm kaler pink terang ngn pink gelap tu yea...teringin la plak....cute...

    ReplyDelete
  13. amik mate doodle tu... cam tau-tau je saye sgtla tak reti lukis mate..huhu

    ReplyDelete
  14. salam . nak amik mat adoodle tuh .. ahaks .. thnk you .. ^-*

    ReplyDelete
  15. comel nye mata ni. mata ko ke. .waahh tak payah pakai lens.. hikhik..

    ReplyDelete
  16. Gggrrrrrrrrrrrr.. Jeles tengok!!! AKu tak pandai wei buat doodle..

    ReplyDelete
  17. sy ambil yer mata doodle..dari dlu fail skit buat mata :-)tqsm

    ReplyDelete
  18. yea! dpt mata hehe

    ReplyDelete
  19. nak ambek mata tu boleh ? saya nak buat doodle. thanks =D

    ReplyDelete
  20. Saya amek tau mata doodle tu thanks

    ReplyDelete