Friday, May 11, 2012

juara doodle glider

ausin
koko
**koko dengan ausin dah pilih siapa pemenang contest doodle glider....^_^

glider paling kreatif :
glider paling comel :
glider paling real :
alhamdulilah selesai sudah pemilihan..sila bagi nama,alamat,no tel. di page merahitujambu..tidak pon di email aku teddy_bie87@yahoo.com...terima kasih kepada yang sudi menyertai contest aku..ada kelapangan dan bermurah hati aku buat lagi contest ya..


29 comments:

  1. wooo.. takde nama dlm senarai haha.
    tahniah pada pemenang. memang ohsem lukisan diorang. plg suka tengok megu punye :D

    ReplyDelete
  2. wauu..tahniah kepada mereka..
    *ba dumm tss (bunyi dram)
    yay yay :D

    ReplyDelete
  3. wahh!! taniah kepada pemenang.. (sebab saya tahu saya tak menang.. haha XD)

    ReplyDelete
  4. hasil dia orang menggoda . comel sangat. tahniah untuk dia orang :D

    ReplyDelete
  5. hasil dia orang menggoda . comel sangat. tahniah untuk dia orang :D

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada pemenang..lukisan mereka mmg ohsem abiz..hehe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah xsngka t'senarai jga xD

    ReplyDelete
  8. ALHAMDULILLAH.... terima kasih juri! haha

    ReplyDelete
  9. ala, x menang. xpe
    btw, congratz :D

    ReplyDelete
  10. utk supporter dan silent reader berjaya cm abg x de hadiah ke?hahhaa

    ReplyDelete
  11. mata dah rabun nie...macam tak nampak ej nama wan..hehehehe

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. huhuhu.. x sangka blh menang.. terima kasih kpd juri...

    ReplyDelete
  14. congratz pada pemenang... huhuhu

    ReplyDelete
  15. tak power pon pemenang semua tu.. isk.. #kerek

    ReplyDelete
  16. CONGRATS pd semua yg join n pada yang menang...

    ReplyDelete
  17. wahhh!!seminggu tinggal blog tetibe org spam ngan comment..pelik jugak rupenyer pasal mende nie..huhuhuhu!!thanks alott *hugandkisses*

    ReplyDelete
  18. ok , tade dalam tersenarai..
    tahniah kpda pemenang :D

    ReplyDelete
  19. geram tengok sugar glider! O.O

    ReplyDelete
  20. pandai anak anak ko pilih pemenang. hihihihihi.

    ReplyDelete
  21. wahhhh ! ramainye pemenang!!comel2 nye dorang buat!! tahniahh utk smue! :)





    luv.
    cik ana

    ReplyDelete