Wednesday, September 5, 2012

kad perniagaan koko glider

sampai juga semalam kad perniagaan adik yang di design oleh aku..tapi doodle itu adalah dari meg..beliau adalah pemenang doodle gilder paling comel yang aku pernah dianjurkan oleh aku "contest doodle glider"..aku ambil doodle beliau untuk di jadikan kad koko glider..korang tahu tentang milk A Deal?serius barang yang jual di situ murah..aku tempah kad dari sana..rm49 dapat 1000 keping kad..berbaloikan??kedai yang buat printing adalah COZYFLY PRINTING..korang yang sudah buat tempahan dari milk a deal jangan lupa mengikuti perkembangan..kalau tidak diorang mesti lambat hantar..sebab milk a deal ni hanya orang tengah..korang kena berhubung sendiri dengan kedai yang jual barang di milk a deal..tapi alhamdulilah belum kena pernah kena tipu dari sana..cumanya lambat sampai pada janjinya..=_=..

anak koko dengan ausin sudah besar..2 bulan lebih..kalau ikutkan 2 bulan tu tak minum susu ibu.tapi anak koko ni masih minum susu ibu..jenuh si koko ni patuk-patuk kepala anak dia..tak kasi minum dah..tapi lama-lama koko pasrah jugak...
koko bunting lagi sekali...=_="...penangan bapak ausin..koko mula bunting lagi sekali masa baby sudah mula keluar dari kantung perut..pantas betul..kesian koko tak sempat nak rehat..=_=...haishhh...ausin semakin sihat dan gemok..koko pula susut badansebab asyik bunting je..=_= ..

kiki dan kiwi
seekor anak koko nama kiki..kiki ikut muka koko...kerja asyik menjerit je...yang seekor lagi nama kiwi ikut muka ausin...itu penyenyap..geram dengan diorang sangat...mereka comel!!!



38 comments:

  1. COMELNYE KAD TU ..

    KIKI NGAN KIWI SO CUTE .. ^_-

    ReplyDelete
  2. KALO ADIK DEDEQ (2 TAHUN STENGAH) JUMPE MENDE NIH .. COMPIRM HABIS KNE PENYEK .. KUIKUI

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dia berani la..ada setengah budak takut.sampai nangis2..org besar pon jerit2 geli..

      Delete
  3. kad yang comel. geram tengok doodle tu

    ReplyDelete
  4. azzah ada sekor SG tapi takut nk pegang..asyik kurung je..

    ReplyDelete
  5. ala...tomey nyer die...nieyl suke bela kucing jer..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang comel..kucing pon sy suka..tapi x boleh nak bela kucing..

      Delete
  6. comenya kad tu.. ^_^ da besar da anak koko.. alolo.. comey btol.. meh sini sekor..

    ReplyDelete
  7. takut nak pegang..akak ni berani dengan kucing je..
    hahahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai yang takut pegang dia..sbb SG ni pon x kenal maka x cinta

      Delete
  8. bagi la kita sekor..hehehe... cian koko, pasne suh dia amik perancang keluarga ea

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasal rasa cm nk pisahkan koko dgn ausin je..haish

      Delete
  9. assalamualaikum ...comel nyer die...:)

    ReplyDelete
  10. comellll.....kad pun comel je... :D

    ReplyDelete
  11. comell sgt.. singgah sini n follow..

    ReplyDelete
  12. nampak chumell tp xberani nk pgg hihi

    ReplyDelete
  13. kenapa kad tu comel sangat?? eee benci tau tengok haha

    ReplyDelete
  14. Ngap! gigit sugar glider tu... murah gile bisnes kad tu... dh la kiut habisss.... terbaik la mij & meg..

    ReplyDelete
  15. wahh..terbaiklah sudah ade kad..semoga biz terus maju.eh same plak kiki tu..pasti comel..family koko makin membesar..^__^

    ReplyDelete
  16. wah koko pon dah ada bisnes kad..hehe hye MIJ.rindunye nak baca pasal koko ni.tapi jarang dpt luang masa... papepun koko tetap comel dimamah usia..haha

    ReplyDelete
  17. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete