Friday, October 26, 2012

Luahan perasaan


memang luahan perasaan betul ni..**sambil ketawa terbahak-bahak..ok abaikan saja...patut la sesetengah blogger tidak suka letak shoutbox/shoutbusuk/chatbox...apa-apa yang berkaitan dengan luahan..=_="


*menahan geram

dengan ini aku nak ucapkan selamat hari raya Aidhiladha kepada semua umat islam yang sudi baca blog ini...semalam keluarga besar sebelah ibu buat korban seekor lembu,kami potong sendiri dan sedekah..aku 3 beradik tersenarai dalam 7 bahagian itu..encik lembu..nanti kita jumpa di SANA ya...insyaALLAH..



27 comments:

  1. abaikan je luahan perasaan tu..selamat hari raya korban mij..

    ReplyDelete
  2. hermm.. abaikan aje..erti kata lain.. jeles.. :) samat adil adha..

    ReplyDelete
  3. owh.. tu mesti iklan.. nk suruh org klik link dia.

    ReplyDelete
  4. hurrmm . mmng selalu terjadi pkara cm niy -.-

    ReplyDelete
  5. hehe..kesian betul..Salam aidiladha. :)

    ReplyDelete
  6. sabar je laa .. haha mmg luahan perasaan ...

    ReplyDelete
  7. luahan sungguh , tapi knp dia tak letak sekali link blog dia ? btw Selamat Hari Raya Aidiladha ! :)

    ReplyDelete
  8. wowww, bahasa dia. apahal tiba-tiba nak cakap macam tu entah. emo pulak kita. hehe

    ReplyDelete
  9. Amboih...luahan cmtu pun ada :O...btw selamat hari raya aidiladha :)

    ReplyDelete
  10. da ckp buang je... xda la sakit hati..salam aidiladha dear... insyallah kalau ada rezeki bt tahun depan anak beranak

    ReplyDelete
  11. sebab tue saya buang chatbox.. penuh dengan iklan entah hape hape... koh koh koh

    ReplyDelete
  12. Alaa..dia jealous latewww dengan kak. hihi

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya aidiladha :)

    ReplyDelete
  14. itu antara sebab saya tak nak letak cbox lagi. hehe

    salam aidil adha

    ReplyDelete
  15. siapa yg baik hati luahkan macam tu sekali. huhuuu


    selamat berkorban. :D

    ReplyDelete
  16. salam aidiladha . no one is perfect right ? hehe . takda link dia ka ?

    ReplyDelete
  17. Tak faham betul dengan spesis-spesis macam ni. Huahahah kelakar sungguh perangai.

    Btw,doodle comel giler! Rasa macam nak tarik-tarik pipi!

    ReplyDelete
  18. Hahahaha..ala abaikan je..setakat shoutbusuk camtu..apela sgt...itu je yg die mampu buat..muahaha

    Selamat hari raya! Kitaorg still beraya lagi.hehehe

    ReplyDelete
  19. SELAMAT ARI RAYE KORBAN .. DA DA .. SABAR KEWH .. DIA CEMBURU LERR TU

    ReplyDelete
  20. selamat ari raya korban dear..:)

    ReplyDelete
  21. haha. ni betol2 punya luahan perasaan nih. sabo je la sis. tak luak pun keohseman blog ni (Y)

    salam aidiladha! :D

    ReplyDelete
  22. wah..dasatnye yang perfek sangat tu

    ReplyDelete
  23. wahwahwah. die jelew lettew sbnnyew MIJ.
    pedulikkan je org cmtu.buat x nampak je =P



    slm aidiladha :)

    ReplyDelete
  24. jeles letteww .... hahahah ! kesian .. lapar kasih sayang .

    ReplyDelete
  25. Ada dua kemungkinan,

    1) Mungkin dia tengah geram dan luahkan dengan cara tu

    2) cemburu dengan kecomelan blog orang lain.

    ;)


    Alhamdulillah aku sempat jalankan tugas masa Raya Haji yang lepas..

    ReplyDelete