Tuesday, February 12, 2013

Pemberian

"nak pakai tak phone ni?"kata si dia..anguk tak anguk tanda setuju..konon mahu jual mahal sedikit..dalam hati memang mahu sebab phone yang line maxis aku agak susah nak tekan keypadnya..mahu tak mahu kena tukar jugak..memudahkan untuk menggunakannya..biasanya aku hanya biasa dengan jenama norkiah..ya!!phone yang dahulunya sangatlah popular...semakin maju teknologi sekarang, norkiah berada di tangga yang terbawah..sekarang samsung sudah menjuarai...apple suam-suam kuku...yeke?apa pon aku penggunakan blackberry..
ya...si dia memberi aku phone samsung ace plus..yang katanya aku hanya pakai untuk seketika..seketika??jeng..jeng....menanti note...**sambil mengangkat kening...melihat phone itu..ishh..aku masih terhegeh-hegeh walaupon dua beradik aku pengguna tegar phone itu..biasa lah..aku jenis yang tidak amik tahu..apantah lagi nak mengodek-godek phone itu..melainkan aku menggunakanya...terima kasih encik kekasih...memanjai aku dengan membeli apa saja yang di minta..dush-dush..sila hargai beliau...insyaALLAH...sebulan lebih lagi untuk ke walimatulurus...

**siapa ada instagram boleh follow aku di sini atau cari nama tiragal87 atau merahtujambu

30 comments:

  1. Sungguh bertuah. semoga Allah permudahkan urusan kalian. :')

    ReplyDelete
  2. wah wah!
    nanti kita nak follow instagram dia ;)

    ReplyDelete
  3. tinggal sebulan je lagii. tak lama dah tuu. :)

    ReplyDelete
  4. dush dush ...
    hadiah iphone5s and macbook hehe

    ReplyDelete
  5. saya pon nak gak aaa.. Iphone5 pwissss.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. xyah nak pwisss sgt eh..errrr..ahahahaah.. =P

      Delete
  6. tadi saya nak beli samsung ace plus, tapi si dia suruh saya beli lepas kahwin.huhu. best tak hp tu? minat sangat

    ReplyDelete
  7. ok gak lah tu dapat guna enfon canggih kan..samsung ace snap picture pun cantek kan (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak berapa nak tahu sgt pasal phone ni..ngeee

      Delete
  8. owh tidakkkk!bestnya tahniah mesti best snap photo.tgh pening nk beli note 2 ke,s3 ke atau ace je...letih bc review mcm2 komen blogger ^^

    ReplyDelete
  9. wah.. jeles sekejap.. ehehe...

    ReplyDelete
  10. takde istak-geram, ada flickr je.. serdirh =3= , jgn lupa buat solat hajat kt phone tu, nti terhilang plak.. >_<

    ReplyDelete
  11. semoga lancar semua urusan..! aamiin! hehe

    ReplyDelete
  12. wah, bestnyaaa.. untung tu.. hehe :D

    ReplyDelete
  13. saya telah berbalik semula menggunakan en norkiah skrin hitam putih. baterinya tahan seminggu. haha

    ReplyDelete
  14. wah tak lama dah.. semoga semua berjalan lancar.. hehe.

    betui2. dulu nokia popular sangat. Tapi kan, hp cikai nokia lagi tahan lama dari yang mahal2.. baling ke dinding pon boleh pakai lagi. ngeh ngeh.

    *takpernahtrai,orgcakapla* =P

    ReplyDelete
  15. ooo..patutla ada instagram...huhu..pakai samsung da...tu dia... note sedang menanti..lagi best! ^^

    ReplyDelete