Tuesday, April 16, 2013

Wedding Doodle Merahitujambu

Di sebabkan aku ni pelukis doodle dan pembuat kraft..jadi aku nak majlis perkahwinan aku di penuhi dengan hasil aku sendiri..alhamdulilah memuaskan walaupon majlis aku ringkas..
 candy


Door Gift


Guest Book/Display Area

Welcome Board
Candy Buffet deco by Dibalicous


 centerpiece



photobooth area
guest book
**Product Doodle Merahitujambu

52 comments:

  1. Hai , saya nak tanya nak tak awak jadi sponsor segmen saya ? :)

    ReplyDelete
  2. waa shomel..pnuh ngan doodle..unikkk sgt

    ReplyDelete
  3. Kakak.... cantek!! Nak tanya, huruf H & A tu akak buat sendiri ke beli? Chomeeelll.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli dekat typo,pavilion dear.

      Delete
    2. Hihihi...ok. Tentiu kak!! Yang pasti sticker tu cantek. Kerrrllaassss door gift nye hehe...

      Delete
  4. wow...untungnya jadi orang kreatif

    ReplyDelete
  5. Seronokkan bila Allah kurniakan bakat seni ni ? :') Semuanya boleh buat sendiri . cantik :D

    ReplyDelete
  6. cantik geustbook 2...kreatif btl..hehe

    ReplyDelete
  7. MIJ ,apa pasai cute sangat semua craftttttttttttttttttttttt ! sukaa :D

    ReplyDelete
  8. serius sangat kreatif! first time nampak majlis kahwin macam ni ^^

    ReplyDelete
  9. terlalu kreatif sampai ternganga saya dibuatnya. konsep perkahwinan MIJ ni dah bagi saya inspirasi.hahaha.

    sayangnya saya tak dapat datang hari tu. hm..

    tahniah Mrs. MIJ!

    ReplyDelete
  10. "dalam uncang ini saya ada bawa sesuatu, barang sesiapa yang dapat memasak dengan menggunakan bahan ini, saya jadikan ia sebagai isteri saya" maka musang berjanggut pun merisik puspawangi. :D ibu setanggi setuju, bapaknya pun setuju.

    ReplyDelete
  11. hahahaha comel je komen Biskot tu.owh mmg kreatif.smbl menyelam minum air,tetamu yg hadir tu mn2 yg berminat mesti order ngn sis....buat duit tu masyukkk ^^

    ReplyDelete
  12. waaaaaa.... super duper ohsem... sayangnya x dpt dtg masa tu.. hhohohoho.. cantik semuanya...

    ReplyDelete
  13. Cantiknya! Ruginya tak dapat pergi haritu :/

    ReplyDelete
  14. salam...menarik la ur blog.. follow ur blog...feel free follow back.. http://sumysya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. tahniah ya..

    terima kasih jemput..maaf tak dpt dtg..

    -kartunster-

    ReplyDelete
  16. cantek giLe! terbaekkk. xmo sewakan ker??? mesti rmai interested nih =)

    ReplyDelete
  17. nanti saya kawin, MIJ sponsor doodle eh? hahah jk jk xD

    ReplyDelete
  18. wah ! ohsem la weddin akak nanti ! :o kreatif lohh ! alahaii , untonglar dpt buat gini ... ruginya tak dpt pergi ,, tk dptlah door gift yg comel lotte tu ... candy pun tk dpt ! nak nakkk !!

    ReplyDelete
  19. fuuh.. macam masuk dlm taman tema mij je. patut masuk tv ni. kreatif

    ReplyDelete
  20. Alahai kiutnya wedding ni.. Door gift tu x tinggi ka kos dia.. Nampak classy

    ReplyDelete
  21. Comelnyee, untg lah akak kreatif... Suka tgk, cute, comel ada belake. Ape2 pun, Selamat Pengantin Baru. Moga Kekal ke akhir hayat.. :)

    ReplyDelete
  22. Comel semuanye dear!.. kalau lah masa sebelum akak kawin dulu dah pandai buat doodle. Pasti bertemakan doodle buatan sendiri. Kelaaaasss lah dear! Suka tengok Candy Buffet tu. Naaaaakkk!

    ReplyDelete
  23. Gempak! Hewhew. Nak try buat jugaklah bila kakak kahwin beberapa tahun lagi :3 *berangan*

    ReplyDelete
  24. memang terbaiklah~ syiok je tgk..hehe welcome board tu menarik perhatian!!^^

    ReplyDelete
  25. sangat geram dengan semua tu....setiap kali tengo...setiap kali tu la rasa geram..hahha~~comelllllllllllll sgt:)

    ReplyDelete
  26. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  27. tq review blog kita. mmg cantik sangat semua props. dah lame sgt follow persiapan ni. anyway tahniah. slmat pengantin baru.

    ReplyDelete
  28. Ohoii, kecomelan terlampau nih :O aigooo

    ReplyDelete
  29. sume comel2 die pnye door gift,welcome board, wedding book,etc geram gilerrr.tahniahhh ;)

    ReplyDelete
  30. cantiknyaa. kita suka semua semua..

    ReplyDelete
  31. awesome!semua cantik sangat2..hasil tgn sndri pulak tu..

    ReplyDelete
  32. comellsss sangat. awat lah sis kretip sgt ni. :)

    ReplyDelete
  33. seriously kagum! adore your creativity! Good Job Athirah :)

    ReplyDelete
  34. thniah sis! siyesly sgt kreatif + cute..

    ReplyDelete
  35. Ya Allah tirah! comelnye semua !
    ruginye ana x dpt dtg wedding tirah :(

    ape2 pon semoga bahagia till jannah tau!
    tirah dah boleh jd wedding designer dah
    ni utk part photobooth + candy booth !

    ohsem sgt la tirah ! :)

    ReplyDelete