Monday, May 20, 2013

Banyak cerita


3 hari bersama keluarga mertua di langkawi...sesi suai kenal lebih rapat bersama keluarga mertua..alhamdulilah sangat menyeronokkan...orang cakap madu moon..madu moonlah sangatkan??..sampaikan 2 hari lepas majlis aku dah kena masuk kerja..kerja menimbun kononya... walhal cuti di pejabat paras-paras leher..setahun ada 10 hari..raya lagi nak cuti..takpalah..kalau di fikirkan berehat..memang nak cuti setahun...=P..kalau di beri pilihan lagi..mahu saja duduk di rumah..tapi apakan daya..nafsu perempuan terhadap sekeliling melampaui batas..jadi kena kerja membantu diri sendiri dan keluarga..kalau tak kerja tak dapat kumpul harta dunia...=P
**alhamdulilah rezeki tempahan..dapat la topup balik duit yang sudah habis di langkawi hari itu.. =P...
siapa yang belum menyertai segmen wedding doodle mij baik sertai sekarang..anda akan dapat hadiah menarik.. salah satu adalah contoh seperti di bawah :

nak tahu isi apa di dalam boleh pergi link sini..terperinci beliau terangkan.. =P..terima kasih cik kot , danicik bulat , cik cha dan fiza sebab beliau buat entry tentang majlis perkahwinan merahitujambu...

19 comments:

  1. tolong jangan tutup segmen. giv me another chance. hahaha. abg kahwin 1jun, due date awak 6jun. ewah. mana tahu kot2 ada yg menarik dimjlis kak ipar sy. (eii berangan >_<). sekian~ tata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wokeh..6 jun..good luck okeh..jgn lupa join..wajib..heee

      Delete
  2. seronoknya bercuti.. saya ni dah start debar2 dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. turn awak pulak rasa debo eh.. good luck dear

      Delete
  3. best bercuti..alhamdulillah mrah rezeki.

    ReplyDelete
  4. tu la kan kalau da keje.. memg xda cuti.. sy hari2 cuti pun sentiasa ada kerja

    ReplyDelete
    Replies
    1. duduk rumah lagi banyak kerja nak buat..tambah lagi ada anak kan

      Delete
  5. comei nya.knp lah kite tak dijemput eh =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh sy pernah komen minta alamat..tunggu gak alamat xde pon..maaf ya

      Delete
  6. Dah join dah hehe.. tunggu keputusan lagi :p Seronok lah dapat pergi bercuti. Akak lama dah tak pegi bercuti. Tak sabar nak balik kampung hujung bulan ni.

    ReplyDelete
  7. sronoknye mij bercuti...slmt berhoney moon

    ReplyDelete
  8. amboi...langkawi....helang yg x reti2 nak balik umah...hehe~

    ReplyDelete
  9. Amboi, siap ada sesi suai kenal sampai ke Langkawi lagi! Hebat! ;)

    ReplyDelete
  10. wah..bercuti ke langkawi.best tu! selamat enjoy dunia baru :)

    note :sama sama kembali

    ReplyDelete
  11. Saya suka posting yang ada dalam blog ini. Sukses ya buat blognya
    sedikit mau share aja
    Klik di Dibayar

    ReplyDelete