Wednesday, May 8, 2013

Segmen Wedding Doodle Mij

janji di tepati**mood mengundi...undi adalah rahsia.. >_<


dengan baik hati owner merahitujambu nak buat segmen..hadiah akan cabut undi..kira nasib siapa yang akan dapat..ikut syarat-syarat diberi :


syarat-syarat :
  1. Letak tajuk di post : Segmen Wedding doodle Mij
  2. letak kan gambar di atas sekali
  3. bincangkan 5 perkara yang menarik dalam majlis perkahwinan yang anda pernah pergi atau pernah lihat (**kalau ada gambar lagi bagus sertakan)
  4. jawap soalan ini : merahitujambu mesra alam tak?
  5. like page owner merahitujambu
  6. tarikh tamat : 6 june 2013
  7. 10 pemenang akan terima hadiah doodle wedding dari merahitujambu..

41 comments:

  1. untuk yang takda facebook macam mana eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aja join..itu just syarat untuk like..takda takpa.. =)

      Delete
    2. oh..senang kalau macam tu.hehe.

      Delete
  2. nak joinn!!!!
    tertarik dan menarik!

    ReplyDelete
  3. cool, balik kang saya join ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://losztrocketengineer.blogspot.com/2013/05/mij-wedding-doodle-segment.html

      joined :)

      Delete
  4. 5 perkara tuh..maksud nyer..dlm 1 majlis aje ker..atau leh byk2 majlis kawen?hihihi

    ReplyDelete
  5. join!hantar kat ruangan komen entri ni jugakkan?kalau tersilap inform kat blog saya ye :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/05/segmenwedding-doodle-mij.html

    "harapnya ada rezeki/tuah laa dapat doodle wedding,suka sangat!" :D

    ReplyDelete
  6. saya join

    http://www.iuzira.com/2013/05/segmen-wedding-doodle-mij.html

    ReplyDelete
  7. salam,, saya join kak tirah,, nak sgt2 hdiah tu :p ngeeee huhuhu,,
    http://tulisangadisbosan.blogspot.com/2013/05/segmen-wedding-doodle-mij.html

    ReplyDelete
  8. Nadhirah joinn :)
    http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2013/05/segmen-wedding-doodle-mij.html

    ReplyDelete
  9. Ini lah segmen yang dear bagitau tempoh hari kan? Menarik lah.. Rasa nak join. Kalau saya dah ready nanti saya letak link kat sini ye sweetie.. muaaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear, saya joined!

      http://www.pinkizluv.com/2013/05/segmen-wedding-doodle-mij/

      Delete
  10. join ... http://itsmeifah.blogspot.com/2013/05/segmen-wedding-doodle-mij.html

    ReplyDelete
  11. kite join dear...

    http://seindahcerita.blogspot.com/2013/05/segmen-wedding-doodle-mij.html

    ReplyDelete
  12. Td blogwalking sini + follow + join segmen + 1st time join segmen kat sini ..

    http://sweetdyba.blogspot.com/2013/05/segmen-wedding-doodle-mij.html


    harap menang... amin~

    ReplyDelete
  13. joinnn ~~ http://www.ainasofea.com/2013/05/segmen-wedding-doodle-mij.htm

    ReplyDelete
  14. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  15. akak sy join

    http://aimiadilahkamarruddin.blogspot.com/2013/05/segmen-wedding-doodle-mij.html

    hope ade rezeki really really really nak hasil tgn akk =)

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. hari ini 6 jun. T^T


      http://beescolor.blogspot.com/2013/06/segmen-wedding-doodle-mij.html

      Delete
  17. http://farra-izzaty.blogspot.com/2013/05/segmen-wedding-doodle-mij.html

    Boooooooooommmm~~ Join :D

    ReplyDelete
  18. join http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/05/segmen-wedding-doodle-mij.html

    ReplyDelete
  19. nak booking tempat dulu boleh ? ;)
    baru nak buat karangan nie....

    ReplyDelete
  20. JOINED! :)
    http://aiskrimvanillacoklat.blogspot.com/2013/05/segmen-wedding-doodle-mij.html

    ReplyDelete
  21. JOINED!

    http://applehijaulife.blogspot.com/2013/05/segmen-wedding-doodle-mij.html

    ReplyDelete
  22. joined!

    http://www.binafshadiana.com/2013/05/segmen-wedding-doodle-mij_30.html

    ReplyDelete
  23. join.. ^_^ hope terpilih..

    http://www.ccidoilydle.com/2013/06/segmen-wedding-doodle-mij.html

    ReplyDelete
  24. Dah lama tak update blog..tiba2 tjumpa link MIJ...tgok ada segmen wedding doodle...baca punya baca..tgok esok da tarikh tutup... :'(
    macam tak sempat je...
    Btw..suka sgt dekat kak tira pnye blog yg comey ni.. ^_^

    ReplyDelete
  25. esok sempat lagik nak join kan?? hehe :)

    ReplyDelete
  26. lambat join. huhu. still valid kan kak? :)

    http://jelajahria.blogspot.com/2013/06/segmen-wedding-doodle-mij.html

    ReplyDelete
  27. as salam MIJ.. ini saya nyer entri sal cntest tu.. buat smlm lagik,tp trtdo..pag ni bru leh smbung alek..dh siap..tq coz buat cntest sbgini..wlopon blum mng lag,still bhrp mng hdiah2 tu...
    http://atie-adam.blogspot.com/2013/06/segmen-wedding-doodle-mij.html

    ReplyDelete
  28. Cik Puan MIJ,Fafai nak joinn jgk...walaupun da terlambat, but still bersemangat,da prepare entry ni from semalam lagi, last minute...tak tahulah sempat ke tak ni..tapi apa2 pun nice to join it..buat otak ni berfikir sejenak mencari idea2.....

    http://faeyrish.blogspot.com/2013/06/segmen-wedding-doodle-mij_6.html

    ReplyDelete
  29. http://umikasum.blogspot.com/2013/06/segmen-wedding-doodle-mij.html

    ReplyDelete
  30. join jugak....

    http://setiasmile.blogspot.com/2013/06/segmen-wedding-doodle-mij.html

    ReplyDelete