Saturday, May 25, 2013

Tempahan Baru

lepas aja majlis kahwin aku..tempahan bertubi-tubi datang..alhamdulilah..sikit-sikit aku siapkan..bila banyak sangat sampaikan rasa nak tolak aja permintaan tempahan, maklumlah sudah bersuami keadaan sudah jadi lain....tapi tak sampai hati nak tolak..cumanya aku mahu siapkan dahulu tempahan yang dah ada..jangan terlalu tamak mengejar duit tapi tak dapat nak siapkan tempahan...membuatkan orang tidak akan percayakan kita lagi..lagi pon nak hidup di bidang ini lama lagi kan...kadang-kadang bila tempahan terlalu banyak mood nak melukis membuak-buak...cuba kalau tempahan sikit..nak ambil mood kemain susah lagi...haish...pengada betul mood ni!!...tak percaya tanya siapa yang sama bidang macam aku...tapi lain pula kerja di pejabat..ada mood ke takda mood ke..mesti  nak kena siapakan lukisan...takkan pula nak makan gaji buta..
alhamdulilah..aku dah mula buat tempahan baru iaitu tempahan kad kahwin...TAPI!!! maps aku tak sediakan..jadi korang kena sediakan maps sendiri..terima kasih kepada mereka yang mengambil perkhidmatan dari merahitujambu...
lama
tengok!!kalau aku tak update pasti korang tak singgah untuk lihat header baru merahitujambu...jadi aku update untuk korang lihat header baru aku..eceh.. hehehe..
 baru
**dengan duit tempahan..dapat la aku beli perabut untuk rumah baru..semalam dapat beli almari dekat ikea..hehehe..sikit-sikit lama-lama penuh jugak rumah tu dengan perabut..insyaALLAH..

25 comments:

  1. waaa,, suka header bru akk comelll sgt sgt sgt >.< hhe

    ReplyDelete
  2. untung nyee ade kelebihan cm akk ni...... =)

    ReplyDelete
  3. HAHAHA.. itu rupa tujuan MIJ update. nk bg org tgk header bru. tp makin comel doodle akak.. suke :) HAHA sye pon sme, kne siapkn tempahan smpi da lpe da idea nk update blog..isy isy

    ReplyDelete
  4. rejeki penganten baruuuuuuuuuuu! :)

    ReplyDelete
  5. kalau pergi blog mij, mesti buat hda rase nak belajar buat doodle sebab doodle mij sangat comel lahh ! geram >.<

    ReplyDelete
  6. comel la header baru tu . wah ! dah amik tempahan kad kahwin ? bagus tu . saya pun terasa nak kerja macam akak >.< hehe ... banyak juga ek pendapatannya . sampai boleh beli perabot .. hohoo

    ReplyDelete
  7. bila buka blog tira, terus menjerit. sebab comel sangat doodle kahwin tu

    ReplyDelete
  8. org len kawen, saya pulak hepi. Ehehe... cantik header ;)

    ReplyDelete
  9. cumel sgt header baru ni..rasa nk mintak tempahjugak header camtu..suka 100x

    ReplyDelete
  10. serius cantik sgt2..>
    geram aje rasa nyer...
    mmg la dear..klu x update..mmg x singgah la...hihi~
    sbb nyer setiap entry kite baca n komen..hehehe~
    tunggu de entry baru aje..:)

    ReplyDelete
  11. klo stahun lbih dulu anggapan pertama jumpa blog ni, "ha! mesti ADA jual macaroon on9 ni, harus tempah"..cari2 eh tak ada pula tempahan macaroon XD.. kes2 terpengaruh dgn header. kecewa jap masa tu. keh3.

    ** doodle makanan~~ m(_ _)m .. nampak sedap~ klo xde word 'tempahan doodle', mesti org ingat ada tempahan cake. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha...saja bagi org terliur nak tempah dkt sy.hehehe..ramai ckp cmtu..rasa blog mknan..tp sy dulu suka tgok macaroon..comel warna2 dia

      Delete
  12. header baru sgt2 comel..nak juga utk ulang tahun kawen thn depan nati..

    ReplyDelete
  13. amboii doodle kat header tu..bikin jeles!heee..comel! semoga biz tyra terus maju ye.

    ReplyDelete
  14. Comelnya header akak! Ni yg rasa nak kawen jugak ni... Erk? Hehehe...

    ReplyDelete