Sunday, June 2, 2013

Facebook kena blok!

korang rasa tak apa yang aku rasa...selalu aku sampai pejabat perkara pertama yang aku akan bukak adalah facebook..tapi hari ini bukak saja facebook ini yang keluar..
Yaaa!!!facebook di pejabat aku kena blok!!padan dengan muka budak-budak pejabat aku..padan muka aku jugak..ahahaha..kalau ikutkan takda apa pon nak tengok..selalu aku scroll aja muka depan..tapi tak tahu motif apa..mungkin salah satu aku perlukan facebook adalah tempahan rakan-rakan di page merahitujambu..kalau tak bukak mesti tak tahu ada orang tempah..jadi terpaksa bukak facebook page merahitujambu guna phone sekarang..

**bukan saja facebook kena blok.youtube pon sama..ahahahah...nasib baik blog dengan email tak kena blok..jadi sesiapa nak tempah boleh terus email di teddy_bie87@yahoo.com...

15 comments:

  1. bagi menggelakkan org tak ngadap facebook masa kerja.. hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi mereka fokus ckit dkt pejabat..kalau tak..lalu je sebelah bukak fb..pastu keje x siap

      Delete
  2. haha. sabar je la mij. office saya ni pulak bakal nak block fb -..-

    ReplyDelete
    Replies
    1. napa ofc awak bakal di blok jugak??haaa..jg2 mak limah..hehehe

      Delete
  3. phewhh lama tak datang sini.
    dah berubah header! comel!!

    :DD

    ReplyDelete
  4. ermmm..memang tension gak tu

    opis cc pun sama..fb bleh buka time lunch jer..huhu

    ReplyDelete
  5. Nasib company kita tak block lagi. Hikss tapi tak tau la company baru nanti macam mana. :D

    ReplyDelete
  6. Kita punya ofis dah lama kena block -___- Kena tabah je hidup. Paling-paling bosan pun bukak blog je. Hahaha

    ReplyDelete
  7. ha ah kan. nasib baik blog tak kena .. hehe

    ReplyDelete
  8. hahaha..:p..kami fesbuk dah bzaman kena block..
    bagus utk kita fokus pd kerja & xde la asik mkn gaji buta jek..
    (bersama-sama lah kita)

    ReplyDelete
  9. hahahhahahahahhahahahhahhahahahahahhhaa...saya pon sama...

    ReplyDelete
  10. assalam cik belog :)
    alhamdulillah, setakat ini masih belum kantoi.. hehe..

    ReplyDelete
  11. yang.. ni belom kene block lagi. cume masok under list website yg not recommended.

    kLW still nk bukak boleh jek. click "proceed anyway" means kite memang nak jugakkk bukak facebook! hehehehe

    ps2 mesti OK~

    ReplyDelete