Wednesday, October 26, 2011

love quotes #8


"cinta ibarat makanan..jangan tengok pada luaran..belum tentu sedap di tekak"
"cinta ibarat makanan..ada rasa pahit manis pedas masam masin"

kumpulan Love Quotes merahitujambu
  1. Love Quotes #1
  2. Love Quotes #2
  3. Love Quotes #3
  4. Love Quotes #4
  5. Love Quotes #5
  6. Love Quotes #6
  7. Love Quotes #7



46 comments:

  1. pancake kan tu..tengok gambar ni teringat game burger shop..hehe

    cinta itu buta..:)

    ReplyDelete
  2. betul2:)
    cinta bukan hanya pandangan luaran..dalaman tu penting =D

    ReplyDelete
  3. kalau sedap mcm mknn kat ats tu mmgla. kalau tak sedap. kecewa.hahah btw awk kn mmg dh ada kt blog list sy :) hihi. pancake tu mcm sdp je. :P

    ReplyDelete
  4. nyum2..sedapnye..
    hehehe..betul tu..tgk dlman juga penting..

    ReplyDelete
  5. nyumm..nyummm...ske ar tgk doodle tu..comey giler.... ^_^ ehehe...

    ReplyDelete
  6. cinta itu , boleh di umpama kan macam makan sambal belacan . biar pedas hingga mengalir air mata namun ia tetap di makan juga . ecehhh ~~ nak jugak . hikhik =)

    ReplyDelete
  7. tak suka makanan manis2.

    comel lukisan tu.betul,jangan nilai luaran

    ReplyDelete
  8. Cinta tak akan mengejar kita, cuma kita yang perlu mengejar CINTA SUCI.

    ini love quote dri Mira. hehe.

    apa2 pun, menarik love quote dri MiJ :D

    ReplyDelete
  9. tak semua makanan nampak sedap tapi sedap..hakikatnya selepas kite rasa sendiri

    ReplyDelete
  10. teringat lirik yusri nyanyi.
    "cinta itu boleh diumpamakan dengan makan sambal belacan". sambungan tak tau. hehe :)

    ReplyDelete
  11. yummy2.. nak makan cinta..haha

    ReplyDelete
  12. cinta itu nampak manis tp lom tentu sedap ditelan..

    ReplyDelete
  13. ibarat makanan
    kalau sedap makan byk
    kalau tak sedap campak heheh

    ReplyDelete
  14. saya pun setujuuuuuuuuuuuu.... hebatt Quoate ni...

    salam kunjungg mengunjung. Singgah2 le ke blog Gen2Merah klu ada kelapangan ye... Salam Persahabatan (",)

    ReplyDelete
  15. suka dgn quoters tu...
    so creative...
    blog makin hari makin cantik... =)
    good luck!!!

    ReplyDelete
  16. cinta ibarat makanan. lagi banyak kita makan makanan, makin banyak risiko kita hadapi :)

    kena besederhana

    ReplyDelete
  17. tapi aku klau tgk makanan tu cantek je mesti nak makan. kalau tak cantek tak terasa nak makan lak.,

    ReplyDelete
  18. cinta mmg macam makanan..
    byk ja rasanya~~

    ReplyDelete
  19. cinta bermacam rasa....terlebih rasa merana kena penyakit angau..hehehehe

    ReplyDelete
  20. cinta itu mcm taik idung.tgk rs jijik,tp ble dirasa.hm!masin sekali.hahaha ;D

    ReplyDelete
  21. ada org kata cinta ibarat kentut,makin kentut makin sedap...err apakah?euwww...hehe

    ReplyDelete
  22. adehhh. mmg terbaik la la quotes hang ni.. uwaa.. jeles2..

    ReplyDelete
  23. cinta ibarat mknn. lepas mkn akn dibuang melalui sistem perkumuhan. ngeee....

    ReplyDelete
  24. nice quote:)agree with it..hihi

    ReplyDelete
  25. mmg betul..cinta itu kombinasi pelbagai rs...manis, masin, tawar, pahit, masam...semuaaa adooooo

    ReplyDelete
  26. oh yess betul2!!!
    cinta ada rs mcm2..
    plg penting cinta pada yang SATU

    ReplyDelete
  27. cinta mcm sambal belancan
    walaupun pedas
    masih nak makan

    hihi

    ReplyDelete
  28. salam dear...
    jenjalan blogwalking ternampak kat profile u, duk rawang ke? rawang kat ne yer...silap2 kita berjiran..hehe...


    salam kenal...terus follow sini..

    ReplyDelete
  29. dear, saya duk kat Bandar Tasik Puteri...ramai lak blogger duk rawang ek...senang2 kita boleh jumpa..

    ReplyDelete
  30. emmm nampak sedap di pandang...kena bg raa ni cik merah..

    ReplyDelete
  31. cinta ibarat makanan.. tapi sedap tu sayang nak makan.. tapi bila makan, mesti nak lagi... tapi bila makan lagi, tak same da ngan rasa yang first tadi..

    bape banyak tapi daa~
    heh, apakah yang saya cakap nih?? cam tadek kaitan pulak.. >_<

    ReplyDelete
  32. CINTA ada masam + manis + masam..
    MIJ dduk kat rawang ek?? xdela
    jauh sgt kite..cik ana kat BESOUT
    je..hehe






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete